Bästa 24 timmar!

Sam kunde inte komma hem från college så jag och Noah körde upp till Fargo för att hälsa på honom. Det är bara en 4 timmars bilresa, snabbt och lätt! Grabbarna har inte setts sen julen 2017 och nu när Noah ska till Seattle, så vet man inte när de kommer att ses igen.

På resan upp sjäng vi till alla stora 80 tals sånger, så jäkla roligt att ha en son som kan lyssna på allt! Han till och med spelade Frank Sinatra och Dean Martin, lite tidigare 80 tal med andra ord ha ha ha.

När vi väl kom till Fargo i North Dakota, så plockade vi upp Sam och drog iväg till mataffären. Japp, när man har en unge på college, då vill de ha mat. Vi storhandlade och han kan nu laga till många lätta måltider. Vet inte hur många kramar och I love you MOM som jag fick i affären…ha ha ha

Jag hade bokat hotellrum i stan, fint hotell och ett stort rum så vi alla kunde stanna där över natten. Kommer inte ihåg sist jag skrattade så mycket som vi gjorde den eftermiddagen och kvällen. Vi gick ut och åt middag och jag bara skrattade och hade hur kul som helst med dem. Helt fantastiskt att man har så fina killar! Vi har haft tuffa stunder under high school tiden, men vi tog oss igenom det. Nu är de unga män med stora hjärtan.

Efter middagen drog jag mig undan, så grabbarna kunde få lite egen tid utan att mamma skulle hänga med på allt. Jag stack iväg och köpte två par skor på en affär i närheten av hotellet och sen hoppade jag i säng.

Nästa dag drog vi hem på morgonen eftersom Sam hade klasser och jag var tvungen att hinna hem till ett möte på jobbet.

Noah, Sam och jag hade de BÄSTA 24 timmarna tillsammans! Som jag älskar mina fina killar!

Advertisements

1 thought on “Bästa 24 timmar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s