Vad jag är rik!!!

Jag känner en sådan enorm rikedom med att ha barn. När man inte har dem nära, så känner jag mig lite halv som person. De ger mig en lycka som inte går att beskriva. Vet om att det finns människor som väljer att inte ha barn och det respekterar jag. Men nu när man har fyra barn, kan jag inte föreställa mig att vara 45 år och själv. Dessa ungar ger en energi, glädje, hjärtattacker och grått hår…ha ha ha och naturligtvis mycket KÄRLEK!

Min äldste son, Noah, är just nu hemma i någon vecka innan det bär av till Seattle och ett stort hangarfartyg som kommer att bli hans hem de kommande fyra åren. Han har pluggat två år på Navy Nuclear Power School. Den tuffaste akademiska utbildningen inom den amerikanska flottan och med kemi som inriktning. Snacka om att jag är sjukt stolt över honom!

Nu när han är hemma, ska vi bara umgås och ha det så trevligt tillsammans. Började med en lunch på hans favvis ställe, så jäkligt goda burgare och milkshakes! Perfekt ställe!

På söndag blir det lite familj som kommer över till oss och de får träffa Noah.

Sam är uppe i Fargo och pluggar, hinner tyvärr inte hem, så jag och Noah kör dit upp på onsdag och stannar en natt. Det tar ca 4 tim att köra dit en väg. Helt ok.

Mannen har bestämt sig för att bila med Noah från Minneapolis till Seattle om någon vecka. Känns tryggt!

Idag är Noah med sin pappa och familjen där. Då ska jag passa på att tvätta och städa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s