Här rensas det!

Jag följer Marie Kondos serie på Netlix som heter Tyding Up. Hon är en japanska som är en expert på att organisera och sortera saker som du har runt omkring dig. Om något inte ger dig en positiv vibe så ska man göra sig av med det. Lite mer än så är det i showen och i hennes bok. Hon har skrivit många böcker just om att organisera. Jag tog tag i mitt kontor här hemma och just nu ser det ut som en bomb har exploderat. Än så länge har jag slängt ut 4 stora påsar med skräp, hur i hela världen har man samlat på sig så mycket skit och bara låtit det ligga kvar.

Jag har hittat ett brev som min farmor skickade till mig när jag var 3 år gammal. Härligt att veta att man var hennes favvis från första början…ha ha ha. Hittade en hel bunte present kort och lite kontanter. Inte illa!!

Nästa projekt blir garderoben och genomgång av alla käder och skor. Ska bli så skönt att få det gjort och sen är köket nästa projekt!

Sjukt vad med grejor som man samlar på sig!

Fortsätter med min dagliga uppdatering, utmaning att ta ett foto om dagen men det är roligt!

3 thoughts on “Här rensas det!

  1. Tack för inspirationen! Jag har inte hört om Marie Kondos tidigare, men jag ska titta på hennes serie på Netlix. Här behövs det också rensas och städas upp.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s