Daily journal

Har köpt en bok som kallas för Happy Memory Keeping book, man kan skriva typ dagbok och sätta in foton som annars bara sitter i mobilen och skräpar plus att man kan pyssla och dekorera lite också.

Allt det passar min stil och jag har funderat på detta tidigare att dokumentera ett år med en bild varje dag. Fick en liten mini printer i julklapp som man använder med mobilen och då genom bluetooth. De printar ut 2×3 foton och med klister på baksidan.

Roligare än att lägga upp på Facebook och på det här viset kan man lätt titta tillbaka.

2 thoughts on “Daily journal

 1. Hej!
  Vilken fantastisk fin ide! Vet du att jag tillhör dem som har typ hundra fotoalbum men de slutar i och med att allt datoriserades och man började ladda ner bilder istället för att framkalla dem….så trist faktiskt tycker jag…Nu är alla bilder digitala och du har rätt att det inte alls blir på samma sätt. Och vilken bra printer! Var är den köpt?

  Kramen!

  Anneli

  Like

  • Jag har börjat scrappa igen eftersom jag tycker om att pilla med fotoalbum. Den här dagliga journalen är ett roligt sätt att dokumentera livet. Printern heter Sprocket från HP, köptes på Amazon. Inte tip top kvalite men perfekt för att printa ut lite foton från min iPhone. Andra foton framkallar jag genom en annan online service

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s