Vad är viktigast?

Inte klokt, snart är det jul och jag känner att jag har inte gjort allt som kanske ska göras till julen. Det blev inga julkort beställda, all julpynt kom inte fram och vem vet om jag ens ska baka bullar eller flera kakor. Den här helgen bakade Sophia pepparkakor tillsammans med en kompis. Tack IKEA för den färdiga degen…de hann även med att dekorera pepparkakshus som redan kom ihop klistrade!

Vad är då viktigast för mig den här julen? Mina barn. Ingen eller inget annat. På julafton ska vi helt logga av alla skärmar och bara vara tillsammans. Vi åker till julmässan i kyrkan, äter gott och öppnar presenter. Tyvärr så kommer inte min äldsta son att vara hemma, men han är ändå med oss i tankarna. Den här julen tillhör han den amerikanska flottan. Så stolt över honom.

Har inhandlat lite julklappar, men det har blivit mer av den praktiska sorten i år. Känner inte alls för att slösa en massa pengar på strunt som ingen kommer att komma ihåg i januari iallafall. Ska göra två fleece filtar till Soohia och hennes kompis. Det ser jag fram emot. Alltid roligt att ge bort något som man har lagt lite extra kärlek på.

Detta kanske låter lite löjligt, men jag är så glad att jag har fyra barn och en dag kommer de att ha familjer och då firar vi högtiderna tillsammans. Känns skönt att veta att man liksom aldrig kommer att vara ensam. Mina pojkar är så fina och älskar att vara tillsammans, Sophia är alltid så glad när de är hemma. Det är de stunderna som jag känner mig som den rikaste personen i världen. Ska verkligen bli mysigt den här julen tillsammans med dem!

Förra julen! Mina fina barn

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s