Tomten Day

På Sophias skola har de en stor jul pysseldag för 3 till 5 klass. Det finns olika pyssel stationer i de olika klassrummen och den här dagen kallas för Tomten Day. Sophia pysslade så många olika fina saker, filtar, ljuslyktor, halsband, dalahäst målning, godis släde mm. Inte klokt vad hon hann med under hela skoldagen!

Jag var där och hjälpte till att slå in alla hemmagjorda presenter och jag kan lova dig att jag har slagit in så det räcker för det här året och nästa år! Så roligt att se allas pyssel och tro mig, imponerande!

Sophia och jag matchade i Ugly Christmas Sweaters, lama style! Även hennes bästa kompis och mamma var klädda i lama tröjor. Lite roligt!

Nu ska jag lägga mig knall fall på soffan och vila eftersom jag har jour den här helgen och då gäller det att vila upp sig eftersom man vet aldrig när man ska in och jobba.

Min lilla tomte var helt slut efter den här dagens julpyssel

Advertisements

3 thoughts on “Tomten Day

  • Bra fråga! En gåva måste doneras, sen resten är till familj, alla mor och farföräldrar…ha ha ha. Många fina saker som ska ges bort. Sophia var så gullig och gjorde två fleece filtar till två kompisar som inte går på den här skolan längre. Hon älskar att ge bort presenter.

   Like

   • Vilken go tjej hon är. Jag tycker den bästa presenten man kan få eller ge är något man gjort själv.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s