Girls weekend!

Har precis kommit hem från bästa helgen med några tjejkompisar. Vi åkte upp till ett ställe ca 2 timmar norr om Minneapolis och där satt vi och jobbade på våra fotoalbum, världens scrapping med andra ord. Som vi har skrattat, jobbat, ätit gott och druckit lite vin. Trodde faktiskt att jag skulle pimpla en massa vin men jag har inget sug efter det. Några glas blev det men annars så var det bara vatten som gällde för min del. Kände att jag ville hålla mig klar i knoppen eftersom jag ville göra färdigt en bok om vår Yellowstone resa. Lyckades producera hela 32 sidor och blev färdig en timme innan det var dags att packa och åka hem igen.

Jag har inte scrappat sen 2013 och det var en välbehövlig paus och nu är jag redo att ta tag i lite projekt igen. Nästa bok blir en skolbok till Sophia. Ska iväg en helg igen nästa år i februari. Det är ju terapi att sitta med foton, papper och skriva ner minnen från resan. Man blir ju sugen på att ge sig ut igen snart!

Jag ska också göra ett 2017 album men det gör jag online. Det är ju ett snabbare sätt och lite mera effektivt.

Advertisements

3 thoughts on “Girls weekend!

  1. Så fint! (Och roligt med en sån helg tillsammans!) Jag skulle verkligen behöva ta tag i alla foton på datorn… Sedan digitalkameran kom till, så har fotoalbumen uteblivit… tyvärr.
    Kram/Maria

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s