Black Friday och Cyber Monday

Det blir ett rent shopping hysteri kring dessa två stora REA dagarna här i USA. Folk står i köer över natten, håller nästan på att slå ihjäl varandra för en billig TV och jag håller mig snällt undan all shopping i affärerna de dagarna.

Min mail inbox är så klart bombaderad med olika erbjudanden från alla mina favorit affärer och det här året blev det knappast någon shopping för min del. Köpte visserligen 4 pyjamaser från min favorit barnaffär, Hanna Andersson. De säljer världens bästa pyjamaser som Sophia älskar, men fullt pris är 48 dollar och det vägrar jag att betala men till Black Friday fick jag ett par för 25 dollar. Beställde hem 4 par till henne. Eftersom det kommer precis innan jul så blir det en julklapp under granen med pyjamaser. Köpte även en ny Love Your Melon vintermössa till henne. När man köper från dem så går nästan alla pengar till hjärncancer forskning.

Jag passade på att köpa Estee Lauder och Clinique hudvård till kanon bra priser. Nu är jag set till nästa Black Friday. Allt kunde köpas på nätet och jag har inte skuffat runt i affärer! Hatar folkmassor.

Har du köpt något?

Advertisements

5 thoughts on “Black Friday och Cyber Monday

 1. Hej,
  Ja, hysterin är skrämmande. Folk köper saker de inte behöver för pengar de egentligen inte har…ofta är det så.

  Grattis till bra klipp! Jag har inte shoppat alls men skulle slå till direkt om jag kunde hitta exakt det jag vill ha till kraftigt reducerade priser. Estee Lauder, som jag också använder, går inta ens att hitta till nedsatt pris här i Sverige det är alltid på undantag när man får kuponger eller rabatter från Åhlens till exempel. Så trist. Det jag verkligen gillar med USA är att om man bara lägger manken till så kan man hitta och köpa allt på rea.

  Kramen och ha det gott!

  Anneli

  Like

  • Sjukt hur folk shoppar runt dessa dagar och drar på sig kreditkort skulder. Så shoppar inte jag.
   Håller med dig att här i USA kan man hitta sina favorit märken till bra priser om man väntar och shoppar smart. Jag köper aldrig något till fullt pris.
   Kram!

   Like

 2. På Cyber monday lyckades jag göra bra sminkklipp fastän jag köpte det i fysiska butiker. Alltid trevligt med lite rabatterat pris när man ändå behöver sakerna.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s