Vilken helg!

Det har varit Thanksgiving här i USA och det innebar en lång helg. Jag hade jour och jobbade hela fredagen.

Bäst av allt, Noah var hemma några dagar! Vi har inte sett honom sedan maj när vi var i Charleston och nu är han på mer utbildning inom amerikanska flottan i upstate New York.

Som jag saknar honom men åh vad jag är stolt över honom! Han går en tuff akademisk utbildning och han är så smart och duktig. Fixar kemi, matte, fysik som om det är en lek! Han är ju inte bara smart, men rolig, hjälpsam, omtänksam och han ser bra ut! Ha!

Tyvärr så kommer han inte hem till julen så nu har vi njutit av dessa dagarna tillsammans. När jag jobbade i fredags så hängde han med resten av gänget för att se på amerikansk High School football championship. Sophias skola tog sig till final och vann minsann!

Hennes lärare i bakgrunden ha ha!

Advertisements

4 thoughts on “Vilken helg!

 1. Hej Marie,
  Vilka fina bilder och vilken fin helg ni har haft. Så härligt att ha alla barnen var på plats och jag gläds med dig över Noah och över hans flit och framgång. Som jag har skrivit här förut så tycker jag att flottan är en fantastisk väg att gå för unga människor och med en massa förmåner och chans till personlig utveckling samtidigt som man har en trygg grund att stå på. Heja honom och hälsa och gratulera och önska lycka till från mig!

  Ha en underbar vecka!

  Kramen Anneli

  Like

 2. Jag är också mycket stolt över Noah, han gör verkligen bra från sig och det var roligt att prata med honom och höra att han hade valt rätt.

  Jag är stolt över de andra tre med, de är duktiga i skolan och sköter sig väl. I dag är det rätt så svårt för unga. Stor kram till de alla fyra

  mamma/mormor

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s