Vilken vecka!

Lite skönt med söndag ska jag helt villigt erkänna. Det har varit en tung vecka på jobbet med två donations operationer och en begravning. Jag brukar i snitt vara ute en gång i veckan med jobbet och det är helt OK eftersom sen hinner man återhämta sig lite.

I tisdags var jag på en begravning till en kvinna som brukade komma med mig ut till skolor och universitet när jag har hållit föredrag om organ donation. Hon fick en ny lever i 2007 och har pratat om hur viktigt det är att säga JA TILL DONATION. Nu så attackerades hennes lever igen och tyvärr gick allt så fort att hon hade inte en chans till en ny lever. Hon var en helt fantastisk kvinna och jag känner mig ärad att jag fick lära känna henne, hon kallade oss för THE DREAM TEAM när vi var ute och höll föredrag. Helt otroligt att hon fick 11 år till tack vare att någon sade ja. Det är STORT!

När man har en tuff vecka så måste man ta sig tid till att hitta på roliga saker som får själen till att må bra. Det har varit roligt att min son fyllde 21, lill snäckan är i full förberedelse till Halloween och karvar pumpor på löpande band.

Snart ska vi iväg och kolla in lite Halloween dekorationer till framsidan av huset och så har jag fått nys om en affär som säljer svenska tomtar och det MÅSTE jag ju kolla in och kanske köpa några…

Veckan som nu kommer har jag 5 dagar ledigt och det ska jag NJUTA av!

Ha en fin vecka! Kram

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s