Min älskade Noah

Idag fyller min finaste pojke 21 år! Det är ju inte klokt att den lille grabben växte upp och nu är han gammal nog att köpa sin egen alkohol i spritbutiken. Ja, det är väl inte alls hans mål men här i USA är det stort att fylla 21 eftersom det är den lagliga åldern när det kommer till alkohol. Märkligt att man kan gå in i det militära när man fyller 18 år och man kan t o m köpa ett vapen vid 18 års ålder. Oh well, nu är han ialla fall 21 och jag är så stolt över min son.

Han är så smart, och då menar jag så där ruskigt smart att man nästan blir rädd. Killen är just nu i American Navy och går igenom den tuffaste akademiska utbildningen i kärnkraft. Noah är ett geni när det gäller naturvetenskapliga ämnen, ja egentligen så har han koll på det mesta. Finns nog inte ett ämne eller område som han inte kan. När han var 7 år gammal så hade han redan läst färdigt Harry Potter böckerna och Lord of the Rings.

Bäst av allt med den här unge mannen, han har ett hjärta av guld och väldigt lojal till sina vänner och han är så omtyckt. I high school blev han minsann utvald till Homecoming King och det är STORT!

Hans stora intresse innan han gick med i flottan, var scouterna. Fyra somrar spenderade han uppe i norra Minnesota som scoutledare och då var han borta i 12 veckor och jobbade med 11 åringar. Barnen gav honom alltid så fina tack kort, eftersom han är duktig med barn och har ett sjukt stort tålamod.

Som du hör eller läser, jag är en stolt mamma och jag pratar gärna om Noah. Vi hoppas att han komma hem i november någon gång på semester. Får se hur det blir med den saken.

Nu så vill jag ialla fall önska honom ett riktigt stort GRATTIS PÅ 21 ÅRS DAGEN!!! Som jag älskar dig Noah!

Advertisements

6 thoughts on “Min älskade Noah

  1. Å stolt mamma! Det förstår jag verkligen. Vilken fin pojk! Grattis till honom 🙂 Min äldsta dotter fyller också 21 år nu och tänk att vi har sådana vuxna barn. Säg att han stannar i flottan! Det är ett riktigt roligt och spännande liv med en massa bra förmåner. Heja honom från mig! Kramen och ha en fin dag, Anneli

    Like

  2. Vilken fin ung man du har, stolt ska du vara! Det är som i Sverige ju, att man får rösta, gifta sig, ta körkort osv när man är 18 år, men köpa en öl på systemet får man inte. Hur som helst så är det stort att bli “vuxen” på riktigt och jag önskar din son ett stort grattis i efterskott!
    Kram
    Annica

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s