Stor besvikelse!

Oj oj nu när jag hämtade upp snäckan på skolan så fick jag en liten människa i baksätet som var helt förstörd och kunde inte sluta gråta. Vi fick sitta där tillsammans i bilen ett tag innan hon samlade sig och berättade vad som hade hänt. Ibland får man sitta tyst och bara vänta ut gråten.

Det var tydligen idag som klassen fick sina roller i en pjäs som de ska framföra i december och Sophia hade förhoppningar på någon egen replik och nu blev det inte så PLUS att hon ska vara en häxa med två andra häxor och de säger en mening tillsammans. Ja, det här blev ju inte alls som hon hade tänkt sig och tårarna bara kom och kom hela vägen hem.

Jag lyssnade och stöttade henne, men inte att jag ska fråga drama läraren om hon kan få en annan roll. Icke! Sådan förälder är jag inte. Nej, hon får bli en kanon bra häxa i år och nästa år kan hon själv säga till drama läraren att hon är intresserad av en lite större roll.

Livets skola delar ut sina besvikelser ibland och jag förklarade till henne att den besvikelsen kan göras om till något bra och vad det är får hon fundera ut själv.

Hon sa att tårarna slutar komma om hon tänker på något roligt och tydligen så är lama djuren roliga och hon är på lite bättre humör. Bara lite bättre…

En liten lama puss ❤️

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s