Nu ska du få höra!

I tisdags vaknade jag upp och mitt vänstra öga var en HOT MESS! Kändes som om någon droppade sandkorn i ögat, tårarna rann som bara den, ruskigt ljus känslig och världens huvudvärk på det. Låter väl kul? Drog mig iväg till jobbet, såg för jävlig ut med det här ögat som var så rött och irriterat. Fattar inte hur jag tog mig genom ett arbetspass i operations salen men jag lyckades med ett öga som fungerade som normalt.

Onsdag morgon skulle jag egentligen jobba igen men fick sjukskriva mig den dagen och jag tog mig ut till min ögonläkare och han var så snäll och tog in mig utan att jag hade en tid.

Gissa vad jag har?? Förkylnings blåsa på min hornhinna, både på ytan och inne i hinnan!!! Vem har ens hört talas om detta?? Jag får ibland munsår och jag vet att det är ett herpes virus och det är samma virus som har tagit sig till ögat. Inget att leka med. Det blev ögondroppar som jag måste ta i över en månad och anti virus tabletter som jag måste ta två gånger om dagen. Kommer detta tillbaka så måste jag ta medicin i ett helt år!

Det smittar inte, och nu så kan jag se som vanligt igen, men jag kommer att vara duktig och följa doktorns order. Sköter man inte detta så kan det bli ärr på hornhinnan och det är INGET BRA alls!

Så, glad söndag till dig från mig och mitt ögon herpes! ha ha ha

Advertisements

6 thoughts on “Nu ska du få höra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s