Vi har campat!

Ja en natt i tält blev det minsann! Sophia och hennes kompis Julia har frågat om vi inte kunde campa, sagt och gjort, en natt i skogen blev det! Julias mamma och jag packade våra bilar och körde hela 6km till en perfekt camping spot som ligger i ett natur reservat i vårt område. Tyckte det var praktiskt och bra att stanna runt om knuten när vi bara skulle sova i tält en natt.

Flickorna tyckte det var så spännande att sätta upp tältet, göra det mysigt kring eldstaden och liksom sätta upp hus för en natt. Vi hade fixat en upptäckarlista så de fick ge sig ut i naturen och hitta lika olika saker. Roligt att se hur de letade efter olika blommor, träd och spår av olika djur. Känns väldigt lyxigt att bo så nära naturen men ändå vara så nära en stor stad som Minneapolis.

Naturligtvis så skulle det grillas korv och smores. Då bestämde sig mammorna för att beställa mat från en restaurang i närheten ha ha ha. Man beställer via en app som kallas Bite Squad och de levererar mat från en massa olika restauranger. Nu gjorde vi detta bara för att det var en kul grej och helt plötsligt blev det GLAMPING istället för CAMPING!

Vi sov väl rätt så OK, lite drygt att springa till toaletten och det var även lite jobbigt att sova med en liten snäcka som sparkar runt. Ska villigt erkänna att jag sov en tupplur när vi väl kom hem.

Detta kommer vi att göra igen!

Advertisements

4 thoughts on “Vi har campat!

 1. Kampade mycket i Kalifornien, när ungarna var i “lagom” ålder. Maken var
  geolog och mycket erfaren kampare. Vilket elegant tält ni hade men att fuska
  med maten Aja Baja! 🙂

  Like

  • Ha ha ha ja lite fusk blev det allt för mammornas mat, så går det när man har två nybörjare! Nästa år så ska vi testa två nätter och inte beställa mat ha ha ha

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s