INGA ROSA SKOR!

Sophia behövde ett par nya gympaskor och ville helst ha ett par Nike skor. Så vi drog iväg till Mall of America, världens andra eller tredje största shopping center i världen så nog tusan skulle vi kunna hitta ett par skor. Kära nån…varje affär var proppat med rosa gympaskor och kill skorna såg för tråkiga ut. Man tappade nästan shopping lusten när man såg alla glittriga rosa skor. Sophia blev nästan lite arg, inga rosa skor!

Vi gick till Nike affären och tog en sväng där och där hittade hon äntligen ett par skor! Blåa fina gympadojjor som passar till pojkar och flickor.

Nu kan man ju då fråga sig varför vi inte gick till Nike affären med en gång, jo eftersom de är rätt så dyra där och andra affärskedjor säljer också Nike och till ett billigare pris. Idag var vi helt OK med att betala 90 dollar för ett par fina blå skor. Inte klokt egentligen vad Nike skor kostar…ett par kostade 145 dollar och det sa jag nej till.

Sophia satt i bilen och sa, “Mom I really love my new blue shoes”

Advertisements

4 thoughts on “INGA ROSA SKOR!

  1. Hej, Precis så där var min yngsta dotter. Hon ville inte ha rosa…allt skulle vara blått. Och ingen kjol utan jeans och shorts…Håller med! Det finns för mycket rosa. Kramen och ha det gott! Anneli

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s