Så himla spännande

Jag måste dela med mig…jag är med och startar upp ett hjärtprogram för donation på ett av barnsjukhusen här i stan. Det är så stort och en sådan ära att jag blev tillfrågad. Imorgon har vi vårt sista möte där vi ska gå igenom allt som skulle kunna gå fel, men jag tycker att vi har ett tight och vattensäkert program och nästa vecka kan vi redan lägga till barn på listan som behöver ett hjärta. Jag blev tillfrågad av en kirurg som jag hade jobbat med tidigare. Tydligen så tyckte han att jag var organiserad och kunde mitt jobb.

Ser verkligen framemot att åka iväg för första gången och hämta hem ett hjärta till någon av våra framtida patienter. Så spännande och jag är så glad att familjer i Minneapolis nu kan stanna i sina hemtrakter under tiden som deras barn får toppvård på det här barnsjukhuset. Fantastiskt för alla!

Jag har en instagram bara för jobbet och där kan du följa mig om du vill under

hopeandhealing18

Advertisements

4 thoughts on “Så himla spännande

  1. kul! Jag är glad för för din skull! Verkligen kul att bli tillfrågad, precis som du skriver är det som ett kvitto på att du gör ett fantastiskt bra jobb! Självklart ska jag följa ditt nya konto på IG! Kram Anna

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s