Happy Mother’s Day to me

Idag, söndag, är det Mors Dag här i USA. Det är en vacker vår dag som jag njöt av lite ute tills allergin blev alldeles för jobbig. Så drygt, man väntar på våren, den kommer äntligen och då smäller det till med pollen. Bilen är nästan gul från all pollen.

Mannen fixade en fin brunch och mina svärföräldrar kom också över. Åh vad jag gillar hans mamma, hon är så härlig, smart och rolig. Vilken skillnad från min första svärmor…

Sam och Reed är egentligen hos sin pappa den här helgen men de kom över. Tydligen så kom även en ruskig tonårsattityd med Reed. Du vet den, Jag kan och vet allt. Trevligt. Härligt att fira Mors Dag och han är sig själv, varför skulle man försöka att hålla munnen stängd lite extra idag…ha!

När alla hade åkt hem så fick jag en TVÅ TIMMARS TUPPLUR, tackar för det!! Det var guld värt.

Att ha fyra barn är en stor orsak till varför jag kommer ur sängen varje dag, de är mitt liv, tonårs attityd eller inte. De bästa av att vara mamma till dem är deras kärlek och vänskap till varandra. Det är inget som är en självklarhet mellan syskon, så för mig att stå vid sidan och se hur mycket de bryr sig om varandra, det är lycka.

Sophia bakade den här fina och GODA tårtan!

Advertisements

2 thoughts on “Happy Mother’s Day to me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s