mamma är så pinsam

Så är det och jag får liksom bara gilla läget. Jag är super pinsam och det är ännu mera pinsamt om jag lägger upp ett foto av min 14 årige son på Instagram. Facebook är mer eller mindre avvecklat.

Den käre sonen pratar knappast med mig och jag frågade varför, jo allt jag säger är så pinsamt och då är det bäst om vi inte pratar. Tydligen så ger det mig chansen att bli MINDRE pinsam.

På söndag är det Mors Dag här i USA och då är han hos sin pappa, men han vill gärna komma hem på lördag och fira sina kära mamma på söndag. Så även om jag är väldigt pinsam så har jag nog en liten plats i hans hjärta ialla fall. Känns ju bra ju ha ha ha

Här sitter han och väntar på att bli hämtad. Baseboll match ikväll och jag kan inte hänga med. Lill syrran har konsert på skolan.

Advertisements

4 thoughts on “mamma är så pinsam

  1. Ja, de är så stora och självständiga men samtidigt så små 🙂 Vad härligt att han vill komma hem och fira dig! Ja, absolut så har ungdomarna flytt FB och använder sig nu av instagram och snapshat och det gäller att hänga med som förälder..

    Ha en fin dag!
    Kram, Anneli

    Like

  2. Kommer du ihåg när du var i hans ålder och vi gick tillsammans i byn och du började plötsligt göra schasljud och vifta med handen vid mig och jag fattade “nada”. Tvärtom jag hängde mig på dig ännu närmare för jag trodde att du berättade något och jag inte hörde. Jo du ville att jag skulle gå åt sidan och hålla mig borta från dig för dina kompisar passerade. Som pinsam mamma fattade jag inget, som sagt. Så skämmigt! (hahaha)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s