Charleston del 3 av 3

Då så kör jag sista inlägget om resan till Charleston, South Carolina. Man kan inte åka hit och INTE äta världens bästa mat. Som vi åt och åt och åt. Det finns så otroligt många restauranger här och man vet ju inte vart man ska börja äta. Noah valde sin favvis i fredags till lunch efter hans ceremoni var färdig och då ville han ha sushi. Mannen och Noah klämde 8 rullar sushi som serverades i en båt. Lite häftigt.

På fredag kvällen drog vi ut till en ö som ligger precis vid stan och där hade en granne som hade bott i Charleston rekommenderat en bar med bra uteservering. Finemangs eftersom det var ju nästan 30 grader varmt. Där satt vi och drack lokal öl, åt fisk tacos, crab cakes och bästa chicken wings ever!! När vi satt där så kom en kille och undrade om han kunde sitta vid vårt bort, ett långbord, och helt klart! Så där satt vi och babblade hela kvällen med honom och då frågade vi om han hade en favorit restaurang att rekommendera. Naturligtvis hade han det, Acme Low Country Kitchen resturant.

Wow wow wow, vi åt på Acme den lördagkvällen och vilken mat! Världens godaste kammusslor, oysters, räkor osv. Det var färska varor som hade fiskats upp tidigare under dagen. Sådant är man inte bortskämd med när man bor i Minnesota. Goda cocktails hade de också! Vi var så nöjda och denna restaurangen fick 5 stjärnor på Tripadvisor.

Advertisements

4 thoughts on “Charleston del 3 av 3

 1. Vilken mumma! Seafood är det bästa jag vet. Och nyfångad fisk! Sådant är jag inte heller bortskämd med. Jag förstår att Noah valde maten som han gjorde.

  Jag säger bara stor grattis till skolresultatet, Noah är en fin ansvarsfull ung man och följer sitt mål i livet. Jag är mycket stolt över honom och önskar honom all lycka i hans fortsatta utbildning i New York.
  Många kramar från mormor.

  Like

 2. Hej Marie,
  Ett stort grattis till din son och hans achievements! Flottan är en alldeles utmärkt väg in i en framgångsrik framtid för unga människor! Jag skulle vilja uppmuntra honom att stanna kvar och göra karriär inom US NAVY för möjligheterna är enorma och förmånerna resten av livet (om man stannat i 20 år) är oslagbara i det amerikanska samhället: Utbildning, pensionen, sjukvården, tryggheten för hela familjen plus en chans att få leva ett spännande liv där man ständigt utvecklas..Det finns ingen annanstans. Mycket värdefullt!

  Ännu en gång ett stort grattis och jag ser att ni hade det så trevligt i Charleston!
  Kram, Anneli

  Och tusen tack för dina kommentarer på min blogg!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s