SNOW DAY den 16 april!!!

Det här ju inte klokt, vi fick så mycket snö att vägarna hann inte plogas och nu är jag hemma med två små tjejer. Japp, jag delar dagen med den andra mamman som har sin dotter i samma skola som min. Säger ju bara det, IT TAKES A VILLAGE. Skönt att kunna dela upp det lite och så blir det roligt för tjejerna att leka på två olika ställen. Jag har redan slängt ut dem i snön och de var ute i över en timme.

Jag hade miljoner planer för min lediga eftermiddag men jag tror nog att det blir en tupplur istället. Älskar att göra absolut ingenting om det går. Huset blev städat igår, all tvätt är ren och undanplockad och köket är uppstädat från frukosten.

Advertisements

2 thoughts on “SNOW DAY den 16 april!!!

 1. Jamen det är ju helt galet! Och jag som just läste att Minnesota var en bra delstat att pensionera sig i på grund av den höga livskvaliten. Men tänk att bo på ställen där det är full vinter halva året, som här i Dalarna till exempel. Nej!!! Jag frågade en amerikansk väninna som bor i Oregon häromdagen var i USA det vore bäst att bo och hon sa South Carolina.

  Ha det gott och tack för dina kommentarer hos mig!
  Kram, Anneli

  Like

  • Nej här ska man inte pensionera sig. När man blir äldre här så är det många som är ”winter birds” i Florida, Texas och Arizona. Min son bor nu i SC och han kan inte tänka sig att bo i den staten, rasismen är så tydlig och well alive där. Jag är inte mycket för söder staterna på grund av det. Jag skulle kanske kunna tänka ett hus i Karibien som gammal. Inte så dyrt.

   Kram och tack för DINA kommentarer!!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s