Trött på allt och alla

Tålamod? Nej det finns inget av den varan idag. Känner mig helt tung i kroppen, huvudet bankar, så trött och hela jag känner mig grå och daskig. Mannen kommer hem ikväll och naturligtvis så är jag irriterad på honom även om han inte är hemma. Han vet ju om att jag mår skit och ett litet SMS med hallå och hur står det till skulle ju sitta fint, men icke, han är inte den som skickar sånt. Och idag vill jag ha pluttiga och gulliga emojis, men inte en enda har kommit. Men å andra sidan, han säger alltid Real men do not send emojicons. Suck.

Trött på arbetskollegor som gör absolut så lite som möjligt. Som om de väntar på att någon annan ska göra det. Fattar inte den tankegången. Oh oh nu när jag sitter här och skriver detta inlägget så säger den här kollegan att han tänker inte alls göra det som behövdes och är jag arg så får jag väl skriva upp honom till chefen….WHAT THE FUCK liksom!!!!! Vem säger så?

Nä bäst att jag sitter här i min hörna och andas in djupa andetag…ha ha ha

Ha en fin helg

Advertisements

2 thoughts on “Trött på allt och alla

  1. Håller med Maggda. Bryr dig inte om att följa hans uppmaning att rapportera honom till chefen. Han kan få med sig folk som tänker likadant som han och de kan svartmåla dig hos chefen. Blir de flera mot dig kan du få stämpel på dig att du är svår att samarbeta med. Försök hitta på ett annat sätt att få chefen uppmärksammad och med det att få ögonen på mannen som missköter sig. Det kommer kanske inte fram med det samma men det kommer fram en dag. Räkna till 10 och andas djup. Du kan kanske nämna i din rapport vad du fick göra för att sopa efter mannen. Snyggt och konkret. (Som exempel.)
    Jag skickar också kram till dig och hoppas du mår bättre i dag.
    mamma

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s