håll om din kära

Idag har jag jobbat och vissa dagar är lite tuffare än andra. Idag när jag lämnade sjukhuset, så mötte jag en familj i lobbyn och de undrade om jag jobbade med organ donation. Lite svårt att säga nej när du har en massa organ i olika lådor. Jag är väldigt stolt över det jobb jag gör eftersom någon har sagt ja till donation.

Så till den här familjen sade jag att jag visst jobbar med donation och då säger kvinnan till mig:

“Thank you so much for the work that you do. Our son died last year in a motor vehicle accident and he was a donor. Tonight we are at the hospital because my nephew overdosed and now they are evaluating his organs”

Jag gav henne och hennes man en stor kram och tackade dem för deras gåvor som gav liv till andra. Deras son är en hjälte, en riktig superhero i allra högsta klass.

När jag lämnade sjukhuset så kom tårarna. En familj som har förlorat två fina pojkar. Jag var tvungen att ringa hem och säga till min familj att jag älskar dem och jag fick väl ett Ja Ja mamma we love you too. Ha!

Ibland måste man bara stanna upp och uppskatta det man har och det ENDA som betyder något är hälsan. Pengar, prylar eller hur poppis man är på social media betyder absolut ingenting. Det är kramen, tiden som spenderas tillsammans och minnen som man skapar med en familjemedlem eller vän som räknas.

Krama om någon lite exta idag

Advertisements

2 thoughts on “håll om din kära

 1. Så sant Marie! Jag får tårar bara av att läsa det så kan bara föreställa mig hur det känns för dig.
  Jag är sååå trött på detta med status och prylar och pengar som tycks vara så jäkla viktigt i många kretsar i min närhet. Har folk ännu inte fattat att hälsan är det viktigaste man har? Väldigt tråkigt för dem!

  Kram Annica

  Like

  • jag är så trött på allt konsumerande som händer här runt om i världen. Verkligen trött på det. Man får en helt ny syn på livet när man jobbar med döden

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s