När katten är borta…

Ja då jäklar dansar mössen på bordet! Ha! Mannen åker till Kalifornien idag med jobbet och kommer hem fredagkväll. Då passar vi på att äta allt som han inte tycker om, t ex PIZZA!! Du läste rätt, det finns en amerikan som inte tycker om pizza. Så ikväll ska jag ta barnen till vår lilla förorts pizzeria och imorgon får det bli take out från Dominos eller kanske Pizza Hut. Nu ska vi kränga pepperoni pizza!

Nu när han är borta så är jag singel mamma i tre dagar, vilket jag inte ska gnälla över plus att jag har inte jour förrän till helgen så denna affärsresan var bra tajmad. Det blir en del körande för min skull. Sophia går på en privatskola i Minneapolis och det tar ca 25 min en väg och hennes bror går på en skola ca 15 min från oss. Gäller att ha alla uppe och färdiga vid 0700 och så drar vi. Jag kommer hem vid 0900. Sen samma visa på eftermiddagen.

Ikväll har även Reed baseboll träning. Här i USA börjar snart baseboll säsongen och han ska tas ut till lag i mars och då måste man träna innan så man kommer med i det bästa laget. Vilket han faktiskt har gjort sen han var 9 år gammal. Han är så duktig att han fick spela upp i en åldersgrupp när han var 9 år.

Sophia har sin Tae Kwan Do ikväll och violin på fredag. Hon var smart och spelade på sin violin imorse. Tränar hon 15 min varje dag så får hon 30 min på datorn.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s