Happy Saturday

Hittade fina tulpaner igår. Skönt med färg.

Har stängt ner min Facebook. Har råkat ut för nätmobbare på Facebook och det är inte ok. Jag har haft en mycket dålig erfarenhet på ett gym, och nu är jag attackerad av ägarna. Sen igår har jag hört ifrån över 20 tjejer som har tackat mig för att jag har sagt ifrån och de stöttar mig.

Idag fokuserar jag min energi på snäckan. Vi är hemma själva hela helgen och vi njuter.

Ha en fin helg

Advertisements

4 thoughts on “Happy Saturday

 1. Bra gjort Marie. Jag har också råkat ut för spridning av lögner vilket var chockerande. Jag skall fundera på hur jag gör här för jag skulle vilja behålla chatten. Går det inte så blir det nog också slut med FB. det måste finnas annat.
  Kram mamma

  Like

 2. Hej,
  Vad fint! Jag letade tulpaner med ljus och lykta när jag bodde i USA och blev så glad när jag hittade dem. Då fick jag lite svensk-feeling 🙂

  Jo, appropå tidig pension… Det är ju det som är så toppen med att join the military i USA, man kan pensionera sig efter 20 år och börja ta ut pension som supplement till sin inkomst. Stannar man inne längre är 20 år får man ju en mycket högre pension. Men jag tror att om jag hade varit ung i USA nu hade jag nog gått in i militären. Man kan ju göra så mycket där. Alla yrkes kategorier finns i princip representerade.

  I Sverige har det blivit helt galet nu med höjda pensioner. Det hela beror mycket på att det så kallade samhällskontraktet där vi betalar in hög skatt för att sedan kunna lita på att få hjälp den dag vi behöver det inte fungerar i Sverige längre. Vi har också många migranter som kommer till Sverige just för att de får ta del av vårt välfärdssamhälle utan att ha betalat in, och då är det ju bara att göra matematiken….Det kommer inte att räcka till att hålla vad samhällskontraktet lovar oss när vi ger bort halva lönen i skatt varje månad.

  Kram och ha det gott,
  Anneli

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s