Easy button

Ibland måste man använda sig av “easy button”. Ikväll pallade jag inte att laga mat, eller egentligen komma på VAD som ska tillagas. Nä, det blev pizza. Barnen har kompisar över och pizza är ju något som alla gillar.

Win win för den här mamman

Har jour hela helgen men jag tror nog att jag får vara hemma. Jobb fronten är ganska så lugn och det är inte helt fel. Ett tu tre så vänder det och man flyger över hela USA för att ta hem organ.

Vår snöiga gata.

Advertisements

1 thought on “Easy button

 1. Godmorgon i stugan,
  Pizza är alltid toppen och har räddat oss många gånger 🙂 I Japan köpte vi Tombstone pizza på amerikanska mataffären som åkte fram när ingen orkade laga mat eller om man typ varit ute hela dagen och alla kommer hem utsvultna.
  Det ser ut hos er som hos oss här i Dalarna.
  Min svärfar i Kalifornien fick ett hjärta av en ung man som körde ihjäl sig på motorcykel. På mitt amerikanska körkort har jag en liten rosa dot där det står att jag är donor, det hade mannen på motorcykeln också och det rädda de min svärfars liv. Jag tycker att de borde införa liknande system här i Sverige. Min dotter har dock sett till att vi alla är anmälda till socialstyrelsen som organ donatörer. Viktigt jobb ni utför.

  Ha en skön söndag,
  Kram, Anneli

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s