snö i massor

DSC_9753Det är inte fotot som är suddigt, nej så mycket snöade det. Det började imorse och nu på kvällen håller det fortfarande på att snöa och kommer nog göra så hela natten.

Var ute och skottade på eftermiddagen, vilket visserligen var lönlöst, men jag pallar ju inte skotta hur mycket som helst när det väl har slutat så jag ville skotta undan lite under dagens lopp. Vi äger nämligen ingen snöslunga…

Grannen äger en snöslunga, ja egentligen är vi den enda familjen som INTE äger en. Mannen tycker att skotta går lika bra.

Gissa vem som är ute nu med en LÅNAD snöslunga…ja inte är det jag. ha ha ha

Advertisements

4 thoughts on “snö i massor

 1. Hej Marie,
  Vi har också en granne med snöslunga! LoL Men han är alltid hos oss och kör den för han är en snäll och omtänksam pigg pensionär. Det är vi ju enormt tacksamma över och betalar tillbaka med varmt hembakat matbröd.
  Det verkar som om det är riktig vinter på många ställen. Mina kompisar i Japan skickar bilder av snöfall där och stängda freeways.

  Ha det gott,
  Kram, Anneli

  Like

  • Jeff tog hand om deras uppfart med eftersom Jim är på affärsresa, så då slapp hans fru att bry sig om all snö. Men jag håller med, en flaska för en lånad snöslunga är alltid ett bra byte 😉

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s