Att säga tack

Visa uppskattning betyder mycket till den som du säger tack till men också till den som säger det. I helgen jobbade jag och vi hade lite svårigheter med en sjuksköterska, hon var liksom tvungen att visa att det var hon som bestämde. Brydde sig inte alls om att vi hade två svårt sjuka patienter som väntade på organ. När någon beter sig på det här viset, så är det bäst att le stort och vara extra schysst i tonen. Kill with kindness är mitt moto i dessa lägen.

Som tur var, så fanns där en till sjuksköterska och hon var så otroligt hjälpsam och tillsammans satte vi upp allt som behövdes i operationssalen och vi kom igång. Utan hennes hjälp såg det mörkt ut för patienten som behövde nya lungor.

Idag hittade jag henne på Facebook och skickade ett tack meddelande. Jag brukar inte leta upp folk på det viset, men det var viktigt för mig att visa uppskattning och berätta till henne att lung transplantationen gick bra. OJ OJ vad hon blev glad att få mitt meddelande. Känns gott i mitt hjärta och i hennes idag.

Bra sätt att börja veckan

Happy Monday!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s