turist i sin egen stad?

Inte ofta man är turist i sin egen stad. Man vet ju om allt det roliga som finns, men man tar inte tiden till att upptäcka det riktigt. Mycket viktigare att åka bort och uppleva andra ställen. Nu har vi haft Sverige besök och då blir det av att se sin egen stad och det är faktiskt roligt. Nästan att man glömmer bort hur mycket det finns att se. Många som kommer till Minneapolis vill till Mall of America, JÄTTE shopping center med inomhus tivoli och miljoner affärer. Jag pallar inte att gå där en hel dag, men kommer man som turist så är det nog roligt att se. Mall of America har mer turister än Orlando och Las Vegas!!

Här får du se lite foton från vår vecka som hemma turister…kallt var det men frisk luft är ju bara bra för lungorna eller hur??

Advertisements

3 thoughts on “turist i sin egen stad?

 1. Hej Marie! 🙂

  Som på ett bananskal halkade jag in på din blogg och förstår att du är svensk, boendes i Minnesota, hoppas jag är rätt på det så långt.

  Min pojkvän är från Mound, MN men vi bor för tillfället i Sverige. Vi har nyligen förlovat oss och försöker reda ut huruvida vi “borde” gifta oss i USA eller Sverige. Vilka fördelar och nackdelar det är med de två olika alternativen och om det är något speciellt vi borde tänka på. Vi har varit i kontakt med Svenska kyrkan i Minnesota samt olika amerikanska instanser men har inte fått någon vidare hjälp eller respons.

  Om du har tid och lust att besvara några av våra frågor så får du jättegärna kontakta mig på den angivna mailadressen.

  Tusen tack på förhand!

  /Ida Andersson

  Like

 2. Hej!
  Haha…Ja tur att det kommer lite folk på besök så att man får se sin egen stad ordentligt. Jag känner så igen det där. Det är under alla besök av svenska vänner och familj som det verkligen blivit sightseeing av. Underbart! Det är nog lika för oss alla.

  Kramen och ha en fin söndagskväll!
  Anneli

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s