Bucket list…check!

När vi bestämde oss för att göra den här resan till Montana och Wyoming så hade jag en önskan, och det var att åka till Mormon Row vid Grand Tetons. I början av 1900 talet så bosatte sig mormonor på det här stället och hade jordbruk och djur. Nu idag så finns det några små hus kvar och en ladugård som är den mest fotograferade ladugården i världen och när du ser fotona som jag tog så förstår du nog varför. Det är så vackert och naturen tar en med storm.

Vi åkte dit på eftermiddagen och jag tog lite kort som du kan se här

Min fina familj hade tålamod att åka tillbaka i skymningen och jag är så glad att jag väntade och väntade på solnedgången och att det inte blev så molnigt den kvällen. Plus att jag var alldeles själv där och tog foton, ingen annan var där och fotograferade! Helt otroligt egentligen att jag fick denna tiden till mig själv. Livet är fint och här kändes det gott att bara få vara i stunden.

Lite foton från skymningen

Advertisements

4 thoughts on “Bucket list…check!

  1. Hej Marie,
    Vilken fantastisk roadtrip! Vilka bilder! Jag känner som om jag befinner mig i en vilda western film. Ja, USA är makalöst vackert. Synd att så många svenskar bara snackar LA och New York. Jösses vad de missar massor. När vi flyttade från Florida till Japan körde vi bil från Tampa FL. till Californien och vi var i Yellowstone, Jacksonhole, WY, White sands, Great sands, Glacier National Park och så in i Kalifornien där vi flög till Hawaii och vidare efter några dagar till Tokyo. Det var en riktig once in a life time bucket-list road trip 🙂

    Kram, Anneli

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s