och där kom tårarna…

Tog Noah och familjen ut på middag ikväll. Så perfekt att kunna umgås, lugnt och skönt, inga telefoner och ingen stress. Om 6 veckor åker han till flottan och sen är han där i 6 år. Visst kan vi träffa honom men han ska först till BOOT CAMP i Chicago och sen till skola i South Carolina.

Nu sitter jag här hemma på kvällskvisten och tårarna bara kom. Oj vad jag kommer att sakna honom. Han är en helt underbar människa och det är ju inte klokt att jag lyckades så bra med honom. Noah har fått gå igenom tuffa tider med skilsmässan och sen flänga fram och tillbaka mellan två hem. Trots allt det så har han vuxit upp till en smart, stilig, rolig ung man.

Advertisements

4 thoughts on “och där kom tårarna…

 1. Jag håller fullständigt med dig, Noah är en underbar ung man, jag är stolt över att han är mitt barnbarn. Tusen kramar till honom, jag älskar honom gränslöst

  mormor

  Like

 2. Oj, betyder det att han även kan bli stationerad på något farligt ställe? Eller kommer han alltid att vara i USA? Förstår att tårarna kommer. Själv så planerar min stora dotter, att nu direkt efter gymnasiet sticka till Irland och gå på universitetet. Självklart tycker jag att det är häftigt att hon vill och vågar, och uppmuntrar henne verkligen att göra det. Men gud vad tårarna kommer att rinna när man säger “Ses sen”

  Like

 3. Hej Lotta, det bästa med det här jobbet är att han ska vara i flottan, de spenderar MYCKET pengar på hans utbildning, inte många som får en två års utbildning inom kärnvapen, så de måste se till att han är på ett säkert ställe. Så hans säkerhet är jag inte orolig över.
  Det är bara så svårt att inse att dagen har liksom kommit, nu är han vuxen och ska börja leva sitt liv…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s