Torsdags tankar…

Vädret är super konstigt här i Minnesota, först så blev det kallt kallt, och sen fick vi plus 17 grader och ikväll ska det börja snöa och man pratar om 30 cm snö tills imorgon. Februari och mars är våra stora snömånader och att vi fick värmebölja, ja det har inte hänt sen 1982 och då så lyckades vi naturligtvis med att åka till Mexico när det var vårvärme här. Typiskt eller hur?? Skönt att man kan vara hemma lagom till den stora snöstormen. Sarkasm…

Loggade in på Facebook, första gången på en månad. Helt ok. Politiken har börjat avta i kommentarsfältet och tack för det. Bryr mig verkligen INTE om allas åsikter, om det är nu för eller emot. Tycker det är hundra gånger roligare att se foton från folks semestrar eller på deras barn. Ytligt? japp. Jag håller på med djupa saker på jobbet varje dag så ytligheter har sin plats den med.

Solbränd från semestern…oj oj jag som var så duktig på att smörja mig in med solkräm och så glömde jag ena sidan av nacken. Jag blev BRÄND och nu kan jag inte sluta med att pilla på det. Så äckligt.

Mellanpojken har träffat en tjej!! Första gången som han berättar det till mamma. Jag försöker att inte ställa frågor utan låter honom sköta snacket. Skitsvårt när man har typ 100 frågor men jag håller mig i kragen och lyssnar snällt.

Åkte ut till farmor och farfar igår och hämtade hem Sophias saker. Jättenallen fick fint plats i baksätet. Tänk om polisen hade stannat mig och sett detta! ha ha ha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s