Yr i huvudet

Alltså mer än vanligt då…

Var iväg med jobbet och vi flyger med små pla,. typ 6 passagerar plan och när man ger sig iväg i den lilla burken i värsta ovädret så mår man inte så bra dagen efter.

När vi väl landade så var jag helt kräksjuk och sjukligt glad att få sätta fötterna på fast mark. Hade jag orkat så skulle jag nog pussa landningsbanan men det pallade jag alltså inte.

Det har tagit mig över 24 timmar att bli någorlunda OK. Har varit så yr och illamående, funkar ju bra om man måste passa på vad man äter. Noll aptit.

Idag hade jag ett möte med min chef och jag tog upp vilken hemsk resa det blev och hon ville att jag skulle göra en skriftlig anmälan och varför inte? Fattar ju inte varför man vill skicka iväg personal mitt i världens åskoväder. Var liksom inte redo för att säga hejdå till världen riktigt än.

En lite mera positiv note för dagen. Jag har köpt en ny dator. Vår gamla iMac har varit en klippa i nästan 8 år och nu så var det dags för en ny iMac. Super nöjd och perfekt för barnen nu när de börjar skolan och mycket ska skrivas på datorn.

Imorgon är jag ledig och jag ska minsann till gymmet. LEG DAY!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s